Köp Bitcoin med Paypal

Det kan inte ha undgått något att Bitcoin är mer omskrivet än någonsin. Samtidigt är PayPal en av världens största betallösningar online. Det är enkelt och smidigt att göra sina köp av Bitcoin med Paypal om man gör det på rätt plattform. Det finns gott om plattformar men också de som är bättre än andra. Vi rekommenderar våra läsare att använda eToro, en av de främsta plattformarna för köp av Bitcoin och andra kryptovalutor. När man genomför sina köp så är det viktigt att man dels känner att man kan lita på alla inblandade parter. Men det är lika viktigt att man känner sig trygg med de betallösningar som man utnyttjar. I denna text ska vi förklara varför vi känner att eToro och Paypal är en bra kombination.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Så köper du Bitcoin med Paypal

Det finns många vägar att gå när man ska handla med kryptovalutor. Dessa digitala valutor handlas oftast via någon form av plattform eller portal. Det finns en uppsjö av dessa där man kan köpa Bitcoin. Vi som ligger bakom den här sidan har testat flera av dessa portaler och insett att det inte är alla som håller måttet.

Även om de inte är direkt dåliga så är det ofta de saknar funktioner och i många fall så är avgifterna väldigt höga. Sen så saknar många av dessa tjänster betalsätt som vi känner oss bekväma att använda. Vi vill till exempel kunna göra våra köp av Bitcoin med Paypal.

Därför vill vi använda Paypal

Paypal har funnits sedan slutet av 1990-talet. Det grundades närmare bestämt 1998 och har sedan dess haft en fantastisk tillväxt. Idag är man ett av de absolut största företagen inom betalningar online. Det är definitivt inte så att det saknas konkurrens. Genom en mix av att ständigt förbättras och samtidigt ha en tjänst som är lätt att använda så ser man till att användarna stannar.

Genom att lansera sin superapp så blir det ännu lättare att köpa Biotcoin med Paypal.
Artikel gällande Paypal från Di.se

Paypal är idag en tjänst som man kan använda i en mängd av sammanhang. Det går exempelvis bra att göra betalningar online. Men det är även en smidig väg då man ska skicka pengar till en annan privatperson, eller ta emot pengar.

Det är just att Paypal är enkelt att använda som gör det så attraktivt. Man har sitt konto hos Paypal där man kan få en bra överblick och att göra en överföring går snabbt.

Paypals sida är enkel att använda och är därför en av världens största betallösnningar. Det gör det till en bra tjänst när man ska göra köp av Bitcoin.
Så ser Paypal ut när man är inloggad

Att göra sina köp med tjänsten

Att genomföra sina köp av Bitcoin med Paypal är enkelt. Eftersom eToro accepterar betalningar från tjänsten så är det en smidig lösning för dig som småsparare. Sannolikt har man redan ett konto hos Paypal och att genomföra transaktionerna går snabbt och smidigt. Det skiljer sig inte särskilt mycket från andra sidor där man kan använda tjänsten.

Det är alltså ett förfarande man är trygg med och som man känner igen sedan tidigare. Som vi konstaterade förut så är det en viktig del när man sköter sina investeringar.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

eToro – mer än bara köp av Bitcoin

Vi rekommenderar ofta eToro. Anledningen till att vi gör det är för att den är helt enkelt den bästa sidan för köp av Bitcoin som vi har använt. Vi har lång erfarenhet i från branschen och vi har testat många olika tjänster för handel med kryptovaluta.

Vad vi tycker om med eToro är att det är enkel att få en bra överblick över. Har man tidigare handlat med aktier eller fonder på annat håll. Då kommer man definitivt känna igen gränssnittet.

De olika valutorna presenteras på ett tydligt sätt och man kan enkelt ta del av information. Till exempel som den aktuella krusen för Bitcoin. Det är även enkelt att genomföra köp och sälj på plattformen. Man behöver inte ha åratal erfarenhet för att förstå hur det går till. Vilket är en stor fördel.

Provkör utan risk

En av funktionerna som vi verkligen tycker om är att det går att testa plattformen utan risk. På de flesta liknande plattformar så måste man först föra över pengar och sen genomföra “skarpa” köp. Det är så man lär sig hur plattformen fungerar.

På eToro har man en annan filosofi. Där låter man användarna göra köp och sälj som inte är med riktiga pengar. Detta för att ge användarna en chans att bekanta sig med de olika funktionerna utan att man riskerar att göra fel. Det kan leda till att man plötsligt har klickat iväg en order som man egentligen inte ville genomföra.

Inte bara köp av Bitcoin

På eToro så erbjuder man handel av andra digitala valutor än Bitcoin. Om du känner att det är dags att diversifiera ditt innehav och handla med fler valutor så är det lätt att göra. Precis som med Bitcoin så finns många andra kryptovalutor tydligt och pedagogiskt presenterade på sidan.

När man vill handla med dessa andra valutor är det samma procedur som om man vill handla Bitcoin.

 • Välj ut den valuta du vill handla med
 • Titta på hur kursen ser ut och hur värdeförändringen har sett ut i närtid och över längre tid
 • Fatta ditt beslut om att köpa valutan
 • Genomför köpet på eToro genom att lägga en order

I tjänsten så erbjuds bland annat även aktier för handel. Det är alltså en allsidig tjänst där man kan samla stora delar av sina investeringar. Det är bra att ha det samlat då man får en bättre överblick över sitt innehav på det viset.

Lätt att få hjälp när du köper Bitcoin med Paypal

En av de verkligt stora fördelarna med eToro i jämförelse med konkurrenterna, det är deras hjälpcenter. Med ett par enkla klick så får man svar på de flesta frågor som kan uppstå när man handlar med digitala valutor.

Man har skapat en databas med svar på vanliga frågor och en kunskapsbank som hjälper dig i ditt handlande. Det är en trygghet att vet att man inte är helt utelämnad till att försöka googla fram ett svar på de frågor man har.

Att kunna få svar på sina frågor är viktigt då man ska genomföra köp av Bitcoin eller andra valutor. Det är därför en stor fördel att man har ett välfyllt hjälpcenter till sitt förfogande.
eToros hjälpcenter

Om man inte skulle hitta de svar man söker efter i hjälpcentret så kan man vända sig till deras kundtjänst. Man skriver och beskriver det problem man har eller den fråga man vill ha svar på. En kundtjänstmedarbetare kommer sedan kontakta dig med ett välgrundat svar.

Flera fördelar

Det finns många fördelar med att använda eToro för sin handel.

 • Bitcoin går att handla med på eToro, men även andra kryptovalutor som Bitcoin Cash och Ethereum.
 • Går även att handla med aktier genom tjänsten.
 • eToro har sin egen wallet vilket är ett plus då man inte behöver andra tjänster att hålla reda på.
 • Går enkelt att betala med Paypal
 • Ha alltid kåll på de senaste kursförändringarna.
 • Hjälpcentret och kundtjänsten ser till att du alltid får svar på eventuella frågor.
 • Låg spread på 0,75% på både köp och sälj. Detta står sig väldigt bra när man jämför med andra tjänster.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Är det säkert att köpa Bitcoin med Paypal?

När man investerar sina sparpengar så vill man försäkra sig om att man inte utsätter sig för risker som man kan undvika. Det finns alltid en risk när man investerar. Detta oavsett om det rör sig om råvaror, aktier eller valutor. Men det finns även andra risker, risker som går att undvika.

En sådan risk är att man väljer tjänster och produkter som inte är säkra. Genom att välja eToro så minimerar man risken som kan uppstå i samband med en plattform som inte håller måttet.

Men man ska även tänka över vilka betallösningar man använder när man ska investera. Det finns många olika lösningar för btalningar, de flesta är säkra, men det finns också undantag från den reglen.

Man kan lita på Paypal

Payupal har, som vi beskrev i början av texten, varit en del av marknaden sedan 1998. Man har licenser för den verksamhet man bedriver och det finns insyn från myndigheter i denna verksamheten.

Men det största beviset för dess säkerhet är användarna. Hade man inte kunna erbjuda en säker tjänst, då hade de många miljoner användarna inte stannat särskilt länge. Det faktum att man har varit i branschen under så pass lång tid och att man har en stor kundbas, det är en försäkran som inte går att köpa för pengar.

Köpen görs med ett handelskonto

När man ska genomföra köp av Bitcoin med Paypal så är det vissa saker man bör känna till. En av dessa är att själva köpet inte görs med ditt Paypalkonto. Köpet av Bitcoin görs med det handelskonto som man har hos eToro.

I praktiken så går det till på följande sätt. Man för över pengar med hjälp av Paypal till eToro. Dessa pengar finns sedan på ett handelskonto som är redo att användas då man ska köpa valutan.

Det är alltså handelskontot som belastas då köpet genomförs. Det är inte möjligt att handla för mer än vad som finns på handelskontot. Detta upplägg gör det enkelt att hålla koll på sin budget som man satt för sina köp.

Det är enkelt att föra över pengar med Paypal för att genomföra sina köp av Bicoin.
Enkelt att föra över pengar med Paypal

Detta ska du tänka på när du handlar med Bitcoin

Det finns vissa saker som är viktiga att tänka på då man investerar sina pengar. Saker som är viktiga då man sysslar med aktier och lika viktiga när man handlar med kryptovalutor.

Att bara köpa och sälja sina Bitcoins utan en bra plan är ett tillvägagångs sätt som ökar riskerna rejält. Att däremot göra affärer som man baserar på välunderbyggd kunskap och information, det fungerar som ett sätt att rent av sänka riskerna. Det är alltså klokt att lägga tid på att göra egna efterforskningar kring de köp och sälj man ska genomföra.

Håll koll på kursen

När man ska göra köp av Bitcoin med Paypal så är det, som sagt, av stor vikt att veta vad som påverkar och hur utvecklingen ser ut. Ett första viktigt steg är att få in en rutin där man tittar på hur värdeförändringarna ser ut och hur kursen ligger.

Genom att dels veta hur kursen har förändrats inom de senaste dagarna och veckorna så kan man få en föäraning om hur den kommer utveckla sig. Denna föraning kan underbyggas ytterligare genom att man tittar på hur kursen ser ut historiskt. Man kan då göra bättre förutsägelser än om man inte hade haft denna information.

Hålla koll på nyheterna

En annan viktig faktor för att kunna fatta bra beslut kring sin handel, är att hålla koll på de nyheter som dagligen rapporteras. Genom att hålla koll på olika händelser och kursförändringar så kan man dra vissa slutsatser.

Om exempelvis Elon Musk uttalar sig om en specifik valuta och denna sedan går upp eller ner. Då kan man tänka sig att uttalandet hade med upp eller nedgången att göra. Det är alltid bra att hålla koll på rapporteringen kring valutorna eftersom hur media rapporterar bidrar till att påverka småspararnas köpmönster. Det är även någonting som påverkar de stora investerarna.

Lyssna på andra

Ett tredje bra råd är att man läser och skriver i de olika forum som finns online som har med kryptovalutor att göra. På det sättet tar man del av andras erfarenheter och kunskap. Det är alltid en bra källa till den kunskap som vi underbygger våra beslut med.

Ett forum som blivit väldigt populärt är det stora forum som finns på Reddit för digitala valutor. Där diskuterar man dagligen de senaste förändringarna på marknaderna. Det är även ett bra sätt att lära sig mer om kryptovalutor och vad som påverkar vad.

Det finns många forum att besöka om man vill lära sig mer om att köpa Bitcoin och andra valutor. Reddit är värd för ett sådant.
Skärmdump av Reddits forum för kryptovalutor

Ingen kan se in i framtiden

Det är en sanning att ingen kan se in i framtiden. Men med hjälp av dessa tre råd. Att hålla koll på kursen, nyheterna och olika forum. Då kan man föra förutsägelser som är mer korrekta än om man inte hade haft denna information.

Det är viktigt att man har bra information när man ska genomföra köp av Bitcoin med Paypal. Det är lätt att man tar onödiga risker annars. Risker som man kan undvika genom att ha en inarbetad rutin kring sin informationsinhämtning.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Sammanfattning – köp Bitcoin med Paypal

För att sammanfatta vad vi kommer fram till i denna texten så kan vi konstatera följande:

 • Det är säkert och det är smidigt att genomföra sina köp av Bitcoin med Paypal.
 • Man gör sina överföringar till sitt handelkonto med Paypal. När man genomför köp av de digitala valutorna gör man detta via ett handelskonto.
 • eToro är en plattform för handel med bland annat kryptovalutor som vi varmt rekommenderar.
 • eToro har låga avgifter och möjlighet till att testa att genomföra köp och sälj utan att riskera något om man gör fel.
 • Plattformen ger en möjlighet till att handla med aktier utöver kryptovalutorna.
 • Att se till att ens rutiner kring informationssamlande och nyhetsläsande är bra, är ett sunt sätt att minska sina risker.

Att handla med kryptovalutor ligger verkligen rätt i tiden. Det är möjligt att göra bra investeringar och kunna få en fin avkastning på dessa. Kombinationen Paypal och eToro är en kombination som tar en långt.

1 svar på ”Köp Bitcoin med Paypal”

Lämna en kommentar