Köp Bitcoin med Danske Bank

Danske Bank har vuxit sig stora i Sverige på senare år. Att allt fler blir kunder hos banken återspeglas i hur ofta man hör frågor i stil med ”kan man genomföra köp av Bitcoin med Danske Bank?”. Det är inte så konstigt att deras kunder är sugna på att börja handla med kryptovalutor. Marknaden har fullkomligen exploderat på senare år och många småsparare får upp ögonen för dessa digitala valutor. I denna text ska vi tillsammans gå igenom hur man handlar med Bitcoin som Danske Bank-kund.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Detta är Bitcoin

Bitcoin var den första kryptovalutan som lanserades och är än idag den som det handlas mest med. Inte ens att Kina har förbjudit sina medborgare att handla med valutan har kunnat vända trenden nedåt.

Bitcoin är en av flera kryptovalutor. Det handlar om digitala valutor som, till skillnad från traditionella valutor, inte är centraliserade. Det finns alltså inte en central bank eller ett företag som har kontroll över valutan. Dessa valutor baseras på blockchain-teknologin, ett sätt att kryptera information i små digitala paket.

Egentligen har utvecklingen inte varit så häftig som man först kan tro. Sedan Bitcoin släpptes 2009 har utvecklingen hela tiden gått framåt. Tekniken har förbättras, det har kommit fler utmanare till den första valutan. Resultatet är att man har byggt upp teknologin och basen för valutorna metodiskt. Att man idag ser mer av denna typen av valutor beror på att media rapporterar mer seriöst om dem.

Det har i sin tur lett till att allt fler småsparare ger sig in och investerar i dem. Resultatet är att fler pratar om valutorna och fler får idag chansen att upptäcka vad det är.

Är man intresserad av att lära sig mer ingående om Bitcoins historia. Då rekommenderar vi att titta på de videor som public servicebolaget UR har på sin sida.

Om man ska göra sina första köp av Bitcoin med Danske Bank så rekommenderar vi att man först tittar på URs serie om valutan.
UR:s serie om Bitcoin rekommenderas

Rätt info när du ska göra ditt köp av Bitcoin med Danske Bank

När man gör sitt första köp av Bitcoin med Danske Bank så bör man ha läst på om hur kryptovalutor fungerar. Det gäller att ha bra information att luta sig mot. Det är också viktigt för att minska de risker som finns med alla typer av investeringar.

Det första steget är att läsa nyheterna regelbundet så man vet vad som pågår på marknaden. Man ska även hålla ögonen på de kursförändringar som sker. Ett tredje tips är att man går med i de forum som finns där man diskuterar valutorna. Reddits forum r/CryptoCurrency är ett av de främsta. Det du lär dig på dessa forum och dessa nyhetssidor tar du med dig när det är dags att göra dina första investeringar.

Reddit är ett bra ställe att ställa sina frågor och ta del av andras erfarenheter.
Diskutionerna tar aldrig slut på Reddits forum för kryptovalutor

Välja rätt plattform

För att kunna handla med Bitcoin som kund hos Danske Bank så behöver man hitta en bra palttform att göra detta genom. Vi går i en annan artikel igenom och jämför olika börser där man kan handla med digitala valutor. Resultatet är att det finns ett par bra börser eller plattformar där man kan göra detta.

De två som ligger i topp i våra jämförelser är dels Binance. Detta är en plattform som är bra och trygg att handla igenom. Men det är inte den som är vår favorit. Den som är vår favorit och ligger på en första plats är eToro. Som ett resultat så är det just den vi rekommenderar mest ofta. Dels så är den lätt att använda, dels så är avgifterna ytterst låga.

Det som gör att vi rekommenderar just eToro när det kommer till de som vill genomföra köp av Bitcoin med Danske bank. Det är att de har ett antal olika betallösningar som passar just dessa kunder väldigt bra. Detta är viktigt då man vill känna sig trygg med de lösningar man befattar sig med. Av just den anledningen är eToro att föredra här.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Många betallösningar för köp av Bitcoin med Danske Bank

På eToro har man satsat på betallösningar som Danske Banks kunder är trygga med. Lösningar de använder dagligen redan. Dels så kan man använda de större bankkorten som Visa och mastercard, kort som de flesta kunder har i plånboken idag. Men samtidigt finns möjligheten att betala med hjälp av Klarna eller Paypal.

Väljer man att betala med Klarna såkan man välja att betala direkt, få det på faktura eller dela upp sin betalning. Det är även så smidigt att de köp man gör dyker upp i den app som Klarna har lanserat. En app som många redan har installerad på sin mobiltelefon.

Klarna är väldigt populärt och antalet sidor som har deras betallösningar är svårt att överblicka.
Klarna är välkänt och de flesta har använt det

För över till ett konto

När man använder eToro så för man över det man har budgeterat att investera till ett separat konto på deras plattform. På det sättet har man total överblick över det kapital man kan spendera på Bitcoin och andra kryptovalutor.

När du har sålt och gjort en vinst och vill plocka ut dessa pengar. Då går de via samma betallösning in på ditt konto. Det är mycket smidigt.

Leave a Comment

Bitcoinkursen