Köp Bitcoin med Klarna | Så gör du!

Har du börjat kolla mer och mer på krypto valutor, mest specifikt Bitcoin? Isåfall kanske du vill slippa använda tjänster du inte riktigt litar på eller kunna köpa på dig via kredit. Eftersom du är ifrån Sverige är Klarna det mest självklara sättet för köp utav Bitcoin via kredit eller helt enkelt det mest smidiga betalsättet som vi har. Följ med i artikeln så ska vi förklara vart och hur du kan köpa Bitcoin (BTC) med Klarna.

Köp Bitcoin med Klarna – Men vart?

Just nu så är det dåligt med webbplatser som erbjuder köp utav Bitcoin med Klarna men som tur är så är det dom mest tillförlitliga handlarna som har anpassat sig till denna betalningsfunktion. Vi har endast hittat ett ställe att köpa Bitcoin via Klarna men om det skulle komma flera tillgängliga ställen som erbjuder betalningsalternativet så kommer vi lista dom nedan:

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Du kan nu även tjäna pengar på att HODLa kryptovalutor och eToro med deras staking system.

På eToro kan du sätta in pengar via Klarna snabbt och enkelt. Det är även en väldigt trovärdig börsmäklare som även har ett stort utbud inom krypovalutor. Några av de kryptovalutor som finns tillgängliga är Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Stellar and XRP och det erbjuds wallets till dessa coins på deras platform.

  • eToro tar låga 0.75% spread på köp och sälj priset vilket är markant lägre än många andra kryptomäklare.
  • Erbjuder flera kryptovalutor
  • Snabba insättningar och uttag
  • Erbjuder en egen wallet, så du äger faktiskt kryptovalutan du köper och kan skicka den till andra wallets.

Är Klarna okej med att köpa Bitcoin?

Eftersom du endast använder Klarna för att sätta in pengarna hos kryptomäklaren så köps inte de BTC du köper direkt via Klarna. De köps via kryptomäklaren. Därför behöver du inte oroa dig för att betaltjänsten ska vara på dig om det är så att de skulle förbjuda köp utav kryptovalutor via deras tjänst. Men tanke på hur rätt i tiden och relevant Bitcoin är just nu så känns det dock väldigt otroligt att Klarna skulle förbjuda köp utan Bitcoin.

Vad ska man tänka på när man köper Bitcoin via Klarna?

Om du väljer Klarna Checkout som betalmetod och inte väljer att ta ett delbetalnings alternativ så är det inget speciellt att tänka på. Se till att pengarna dras ifrån ditt konto inom de närmsta dagarna så du vet att du inte får någon ränta på köpet som gjorts.

Om du däremot väljer Klarna Flexibel delbetalning så finns det lite att tänka på. Det viktigaste när du köper Bitcoin med betaltjänsten Klarna är att du förstår dig på hur mycket ränta Klarna tar. Genom att ha koll på detta vet du även hur mycket Bitcoins värde behöver öka per år för att se till att du inte går minus på grund av lånet.

Med Klarnas Flexibel delbetalning betalar du 19.90% ränta per månad på det belopp som är kvar att betala.
Du vill alltså att Bitcoins värde ska öka med minst 20% under det första året, annars så har du börjat gå minus på din investering.

Köp Bitcoin med Faktura

köp bitcoin med klarna eller faktura
Köp bitcoin med faktura

Om du söker efter att köpa dig Bitcoin med hjälp av faktura betalning så är Klarna det bästa sättet att gå tillväga. Det är ett svensk startat bolag som du kan lita på och det är lätt att hålla koll på när betalningar eller betalningen skall vara inne. Det finns två sätt du kan utföra köp av Bitcoin med faktura med hjälp av Klarna:

  1. Flexibel betalning – Här kan du själv välja hur mycket du vill betala varje månad. Det är ett väldigt passande alternativ för de som kanske inte exakt samma lön varje månad och jobbar på timmar, eller de som kanske inte är helt 100% säker på hur mycket deras utgifter kommer ligga på de närma månaderna. Du kan helt enkelt anpassa betalningen efter hur din livssituation ser ut.
  2. Betala inom 14 dagar – Med denna betalningsmetod så är det precis som det låter. Du köper det du vill, i detta fall Bitcoin och betalar tillbaka efter 14 dagar. Det som är extra bra med denna metod är att du inte betalar någon avgift för detta.
  3. Betala i slutet på nästa månad – Det här alternativet är perfekt för dig som kanske haft mycket utgifter just denna månad men vet med dig att när du får lön månaden därpå så kan du betala tillbaka hela ”fakturan”. Något att tänka på är att du betalar 39kr i avgift för att använda denna funktion.

Är det farligt att köpa Bitcoin via kredit?

Att använda kredit är absolut inte något som vi kan rekommendera då det kan sätta dig i en riktig knipa om BTCs värde skulle minska. Men har du rätt och Bitcoin fortsätter växa, eller till och med blir en godkänd världsvaluta i samhällets ögon. Då kan du sitta på en riktig guldmina och har då gjort dig en riktigt bra hacka från att köpa Bitcoin via kredit. Därför lämnar vi det osagt och låter er läsare ta ansvar för era handlingar. Vi är inte finansiella rådgivare.

Det är många miljardärer i Sverige och även utomlands som har byggt sin förmögenhet via att köpa aktier på kredit. Något att tillägga är att dessa personer har haft en väldigt lång erfarenhet inom aktier och mycket stor kunskap. I och med detta har de varit tillräckligt självsäkra på att de kan prestera bättre än krediträntan och bygga sig en förmögenhet.

Visste du att du även kan köpa bitcoin med Swish?

1 thought on “Köp Bitcoin med Klarna | Så gör du!”

Leave a Comment

Bitcoinkursen