Köp Ethereum med Swedbank

Att genomföra köp av Ethereum med Swedbank är en enkel och smidig historia. Om man ser till att vara registrerad på rätt plattform så är där inga hinder för en att göra investeringar av ens kapital. Kryptovalutornas kurs har överlag gått uppåt de senaste åren. Ethereums kurs har, om man jämför med denna tidpunkten för ett år sedan, gått väldigt bra. Visst, där har funnits dagar då det varit skakigt, men generellt sett har det gått åt rätt håll.

Så väljer du plattform för att handla med Ethereum

När man ska sätta igång och handla med kryptovalutor så behöver man först någonstans som man kan genomföra sina köp och sälj. Vi har alla olika önskemål kring hur en sådan plattform ser ut. Men vissa generella saker kan vi enas om.

Dels vill de flesta att plattformen ska vara enkel att använda, den ska ha låga avgifter och det ska vara lätt att sätta in och ta ut pengar. När vi har tittat på olika plattformar och portaler så finns det många som har någon av dessa kvaliteter, men få som har alla.

En som står ut från mängden i våra ögon är eToro. Att göra köp av Ethereum med Swedbank på eToro är väldigt smidigt. Det påminner väldigt mycket om när man handlar med aktier och fonder på sin vanliga banks internetbank. De olika valutorna presenteras på ett pedagogiskt sätt och man känner igen logiken över hur man har arbetat med användarupplevelsen.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Enkelt att registrera sig – sen är man igång

Det är väldigt smidigt att bli kund hos eToro. Man registrerar sig och lämnar en del uppgifter, precis som man gör i andra sammanhang. När man genomfört registreringsprocessen och svarat på de frågor som ställs, då är man snart igång och kan använda portalen.

Det finns gott om funktioner och många som inte har testat plattformen tidigare uppskattar det faktum att man kan provköra den. Man kan alltså provköpa och provsälja valutor utan att man riskerar att man blir av med några pengar om man skulle göra någonting galet.

Det är ett utmärkt sätt att lära sig hur eToro fungerar och vad man kan göra i den.

Lätt att få bra information

Det är väldigt lätt att få bra information om de valutor, exempelvis Ethereum, som man vill handla med. På eToro så kan man dels se de olika valutorna listade i en vy där man kan genomföra köp och sälj. Men man kan även gå in på en dedikerad sida för varje valuta.

Om man vill göra köp av Ethereum med  Swedbank så är eToro en bra plattform. Varje valuta har en egen sida där man kan följa utvecklingen.
Ethereums sida på eToro

Där kan man studera en graf över hur valutans värde har utvecklats både över tid och hur den står just nu. Det är en bra informationskälla som kan bidra till hur man tänker kring eventuella köp och sälj.

Köp Ethereum med Swedbank smidigt

Det är väldigt smidigt att kombinera att man är kund hos Swedbank med att man registrerar sig på eToro. På plattformen så erbjuder man ett antal betallösningar för sina användare. Flera av de betallösningarna är sådana som Swedbankkunder redan är bekanta med.

Det mest använda sättet att göra betalningar till eToro är med hjälp av ett konto- eller kreditkort. Man accepterar både Visa och Matsercard, de absolut vanligaste korten i Sverige.

Samtidigt så kan man sköta hela betalningen med Klarna. Det är enkelt att ansluta sitt Swedbankkonto till Klarna och sen genomföra de betalningar man vill göra. Man kan enkelt välja om man vill betala direkt genom Klarna Check-out, ta det på faktura som man betalar senare eller dela upp betalningen.

Med klarna blir köp av Ethereum om man är kund hos Swedbank mycket enkelt.
Så fungerar Klarna

Om man hellre vill kan man betala med exempelvis Paypal. Paypal kan man också koppla till ett kort som är utfärdat av Swedbank och på så sätt föra över pengar.

Säkert att genomföra köp av Ethereum med Swedbank

Om man är kund hos Swedbank så är man van vid en hög nivå av säkerhet när det kommer till ens ekonomi. Denna säkerhet är något man förväntar sig då man gör andra saker kopplade till ekonomin också. Att handla kryptovalutor är inget undantag.

Vi gick i ett tidigare stycke igenom olika betallösningar som eToro erbjuder. Flera av dessa är säkra och betrodda lösningar som de flesta är trygga med att använda sig av. Men man vill helst förstå hur hela kedjan hänger ihop för att kunna känna sig riktigt trygg.

Säkert handla Ethereum på eToro

När du genomför ett köp av Ethereum med Swedbank och den betallösning du valt så är det inte själva köpet av valutan du betalar med Klarna, Paypal eller ditt bankkort. Transaktionen från ditt konto går till ett handelskonto på eToro. Sen dras pengar från det kontot för handel när du köper en digital valuta. Resultatet är att du har alltså alltid kontroll över vilka pengar, din budget med andra ord, som spenderas på valutaköp.

Det är alltså länk efter länk i kedjan som är optimerade för att du ska känna dig trygg och säker på olika plan.

eToro

Vår rating

5/5

LicenserCySEC
Minsta köp$200
AvgiftSpread avgift
Betalmetoderklarnavisa

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Copy-trading och kryptovalutor samlat på ett ställe!”

Ju mer du vet – desto säkrare blir det

Om någon skulle säga att de känner till en helt säker och riskfri investering som de vill att du ska investera i. Då ska du vara väldigt vaksam!

Det ligger i investeringarnas natur att de är förknippade med en viss risk. Men det går att påverka hur stor den risken är. Ett sådant sätt är att läsa på så mycket som möjligt, att känna till de fakta som finns och hur marknaden reagerar på olika saker.

Läs på ordentligt för att minska riskaerna när du ska göra köp av Ethereum.
Nybörjarguide kring kryptovalutor från eToro

Det handlar dels om att läsa på om hur kryptovalutorna och deras kurser fungerar. Men även att hänga med i nyheter och läsa i de forum som finns. Bland annat på Reddit så finns det ett stort forum som handlar om just digitala valutor.

Där kan man lära sig mycket av de som hållit på lite längre än vad man själv gjort. Det är också ett bra ställe att ställa de frågor som dykt upp.

Sammanfattning – köp Ethereum med Swedbank

Det är en spännande tid att börja handla med Ethereum och andra kryptovalutor. Det finns vinster att göra men samtidigt ska man inte förringa att det finns vissa risker, precis som det gör med alla investeringar. eToro är en bra val om man vill handla säker och genomföra sina köp av Ethereum med Swedbank.

De har ett flertal betallösningar som de som är kunder hos den svenska banken är välbekanta med. Klara, betalkort och Paypal är ett par av dessa. Som alltid så tjänar man på att lösa på ordentligt och hänga med i nyheterna kring kryptovalutorna.

1 svar på ”Köp Ethereum med Swedbank”

Lämna en kommentar