Köp Bitcoin med Swish | Så går du tillväga!

Att Swish är den funktion som vi svenskar använder mest för att föra över pengar är ingen hemlighet. Men nu har Swish blivit mer och mer en betaltjänst för e-handel och nu även inom kryptovalutor. Många söker sig till kryptobörser som man kan köpa Bitcoin med hjälp av Swish istället för de mer traditionella betalningsmetoderna. Som tur är så är köp utav Bitcoin med Swish möjligt på ett fåtal svenska börser och vi kommer dela med oss av dem i denna artikeln.

Du köper Bitcoin med Swish genom dessa 3 steg:

  1. Välj hur mycket du bitcoin du vill köpa
  2. Identifiera dig med BankID
  3. Betala med Swish

Köp Bitcoin med Swish på dessa platser:

1. BTCSWE

köp bitcoin med swish hos btcswe

Our Rating

5/5

LicenserFinansinspektionen
Minsta köp500KR
Avgift4.5%
Betalmetoder
Leveranstid60 minuter

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Lägsta avgifter och bäst support”

BTCswe är just nu bland den största kryptobörsen i Sverige som erbjuder betalning med Swish. BTCswe grundades för bara några år sedan, då de såg ett stort behov av en tjänst dit vi svenskar kunde vända oss för att handla kryptovalutor. De är godkända utav finansinspektionen så du kan säkert gå in och skapa dig ett konto för att sedan köpa Bitcoin med Swish.

2. bt.cx

köp bitcoin med swish hos bt.cx

Our Rating

4.9/5

LicenserFinansinspektionen
Minsta köp500KR
AvgiftGratis eller Network fee
Betalmetoder
Leveranstid”några minuter”

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Snabbast i Sverige”

Detta är en säker och snabb kryptobörs och har varit igång sedan 2012. Det betyder att dom har mycket erfarenhet och kommer att finnas där för dig om det är något du undrar över. Eftersom det är en svensk kryptobörs erbjuder de även köp via Swish när du handlar både Bitcoin och andra kryptovalutor. På bt.cx kan du både köpa och sälja Bitcoin och Ethereum men andra kryptovalutor är troligt att dyka upp inom snar framtid.

3. Safello

Köp bitcoin med swish hos safello

Our Rating

4.8/5

LicenserFinansinspektionen
Minsta köp500KR
AvgiftGratis eller Network fee
Betalmetoder
Leveranstid”några minuter”

Säkerhet
star ratingstar ratingstar ratingstar ratingstar rating

Support
star ratingstar ratingstar ratingstar rating

”Sveriges bästa sätt att köpa kryptovalutor”

Safello är en simpel tjänst, där du som svensk kan registrera dig snabbt och enkelt via BankID. Det finns endast två kryptovalutor att handla hos Safello, Bitcoin och Ethereum, som även är de två största kryptovalutorna. När du skapat ett konto via BankID kan du enkelt köra ett köp av Bitcoin med hjälp av Swish. Tjänsten utgör sig för att vara ”Sveriges bästa sätt att köpa kryptovalutor” och om dem inte är det, så är dom iallafall det smidigaste sättet!

Varför köpa Bitcoin med Swish?

Jo, för att det är extremt lätt. Istället för att behöva hämta plånboken och skriva in kortnummer kan du nu enkelt skicka pengarna via några tryck på telefonen. Du slipper också ge ut dina kort uppgifter till börsen du väljer att handla men, om det är något som oroar dig såklart. Dock så vill vi vara extra tydliga med att alla börser och tjänster rekommenderar är säkra att använda.

Visste du att du även kan köpa Bitcoin med Klarna?

Är det säkert att handla Bitcoin med Swish?

Det finns inget att oroa sig för när det kommer till säkerhet när du använder Swish för att köpa kryptovalutor. Många skulle till och med säga att det är säkrare att använda Swish då det inte finns några kortuppgifter som skulle kunna läcka ifall börsen blev attackerad med ett data intrång.

1 svar på ”Köp Bitcoin med Swish | Så går du tillväga!”

Lämna en kommentar